Balinéz főzőiskola
helyszín

Program helyszíne

Bali

időpont

Program időpontja

Egynapos program

hotel

Elhelyezés

Igény esetén

étkezés

Étkezés

Programleírás szerint

Balinéz főzőiskola

A balinéz ételek és receptek szorosan kapcsolódnak a közösség kultúrájához és életmódjához, a főzés pedig páratlan eszközt kínál a helyi életmódban való elmélyüléshez. Kiváló program mindazon utazók számára, akik többet szeretnének tudni a balinéz kultúráról, avagy a későbbiekben maguk szeretnék elkészíteni ezeket az ízletes, fűszeres ételeket.

Programleírás

A reggeli óra piaclátogatással indul. Bali piacai korán nyitnak, s remek lehetőséget nyújtanak, hogy a résztvevők megismerkedjenek a balinéz kultúrával és életmóddal. A szakács megismerteti a balinéz ízeket és szokásokat, a helyi húsokat, halakat és más termékeket, segít eligazodni az egyedi alapanyagok megtalálásának útvesztőjében, és természetesen a balinéz stílusú alkudozásba is bepillantást enged!

A hagyományos szabadtéri piac bejárása betekintést nyújt abba, hogy a balinéz emberek hogyan közelítenek a főzéshez, és hogyan töltik sokan a napjukat. Ezek a leckék ugyanolyan fontosak, mint a konyhában tanultak. (Fontos: a délutáni tanfolyamnak nem része a piaclátogatás!)

Maga a főzőtanfolyam teljesen gyakorlatias és angol nyelven zajlik, maximum 10 fő részvételével. A résztvevők saját főzőállomást és eszközöket kapnak, s a szakács és asszisztense útmutatásait követve maguk készítik el a menün szereplő összes ételt, melyet közösen fogyasztanak majd el a tanfolyam végén. (Választható menü: hagyományos húsos vagy vegetáriánus.)

Ár

Balinéz főzőiskola Ár / fő
ár / fő 350 000 IDR

Az ár tartalmazza

pipa Retúr transzfer ubudi szálláshelyről​

pipa Reggeli tanfolyam esetén piaclátogatás

pipa Főzéshez szükséges minden alapanyag és eszköz

pipa Ebéd/vacsora (az elkészített étel formájában)

Egyéb költségek

Transzfer Ubudon kívül eső szálláshelyről

További információk

Indulás: ubudi szálláshelyről 8.30 vagy 15.30

Érkezés: Érkezés: ubudi szálláshelyre 14.00 és 19.30 körül

Választható menü: hagyományos húsos vagy vegetáriánus (foglaláskor jelzendő)

 

 

Balinéz főzőiskola

A balinéz ételek és receptek szorosan kapcsolódnak a közösség kultúrájához és életmódjához, a főzés pedig páratlan eszközt kínál a helyi életmódban való elmélyüléshez. Kiváló program mindazon utazók számára, akik többet szeretnének tudni a balinéz kultúráról, avagy a későbbiekben maguk szeretnék elkészíteni ezeket az ízletes, fűszeres ételeket.

Programleírás

A reggeli óra piaclátogatással indul. Bali piacai korán nyitnak, s remek lehetőséget nyújtanak, hogy a résztvevők megismerkedjenek a balinéz kultúrával és életmóddal. A szakács megismerteti a balinéz ízeket és szokásokat, a helyi húsokat, halakat és más termékeket, segít eligazodni az egyedi alapanyagok megtalálásának útvesztőjében, és természetesen a balinéz stílusú alkudozásba is bepillantást enged! A hagyományos szabadtéri piac bejárása betekintést nyújt abba, hogy a balinéz emberek hogyan közelítenek a főzéshez, és hogyan töltik sokan a napjukat. Ezek a leckék ugyanolyan fontosak, mint a konyhában tanultak. (Fontos: a délutáni tanfolyamnak nem része a piaclátogatás!)

Maga a főzőtanfolyam teljesen gyakorlatias és angol nyelven zajlik, maximum 10 fő részvételével. A résztvevők saját főzőállomást és eszközöket kapnak, s a szakács és asszisztense útmutatásait követve maguk készítik el a menün szereplő összes ételt, melyet közösen fogyasztanak majd el a tanfolyam végén. (Választható menü: hagyományos húsos vagy vegetáriánus.)

Ár

Főzőiskola Ár / fő
ár / fő 350 000 IDR

Az ár tartalmazza

pipa Retúr transzfer ubudi szálláshelyről​

pipa Reggeli tanfolyam esetén piaclátogatás

pipa Főzéshez szükséges minden alapanyag és eszköz

pipa Ebéd/vacsora (az elkészített étel formájában)

Egyéb költségek

Transzfer Ubudon kívül eső szálláshelyről

További információk

Indulás: ubudi szálláshelyről 8.30 vagy 15.30

Érkezés: Érkezés: ubudi szálláshelyre 14.00 és 19.30 körül

Választható menü: hagyományos húsos vagy vegetáriánus (foglaláskor jelzendő)