Program helyszíne
Bali
Program időpontja
Egynapos program
Elhelyezés
Igény esetén
Étkezés
Programleírás szerint
Balinéz főzőiskola
Programleírás
A reggeli óra piaclátogatással indul. Bali piacai korán nyitnak, s remek lehetőséget nyújtanak, hogy a résztvevők megismerkedjenek a balinéz kultúrával és életmóddal. A szakács megismerteti a balinéz ízeket és szokásokat, a helyi húsokat, halakat és más termékeket, segít eligazodni az egyedi alapanyagok megtalálásának útvesztőjében, és természetesen a balinéz stílusú alkudozásba is bepillantást enged!
A hagyományos szabadtéri piac bejárása betekintést nyújt abba, hogy a balinéz emberek hogyan közelítenek a főzéshez, és hogyan töltik sokan a napjukat. Ezek a leckék ugyanolyan fontosak, mint a konyhában tanultak. (Fontos: a délutáni tanfolyamnak nem része a piaclátogatás!)
Maga a főzőtanfolyam teljesen gyakorlatias és angol nyelven zajlik, maximum 10 fő részvételével. A résztvevők saját főzőállomást és eszközöket kapnak, s a szakács és asszisztense útmutatásait követve maguk készítik el a menün szereplő összes ételt, melyet közösen fogyasztanak majd el a tanfolyam végén. (Választható menü: hagyományos húsos vagy vegetáriánus.)
Ár
Balinéz főzőiskola | Ár / fő |
---|---|
ár / fő | 350 000 IDR |
Az ár tartalmazza
Retúr transzfer ubudi szálláshelyről
Reggeli tanfolyam esetén piaclátogatás
Főzéshez szükséges minden alapanyag és eszköz
Ebéd/vacsora (az elkészített étel formájában)
Egyéb költségek
✚ Transzfer Ubudon kívül eső szálláshelyről
További információk
Indulás: ubudi szálláshelyről 8.30 vagy 15.30
Érkezés: Érkezés: ubudi szálláshelyre 14.00 és 19.30 körül
Választható menü: hagyományos húsos vagy vegetáriánus (foglaláskor jelzendő)
Balinéz főzőiskola
A balinéz ételek és receptek szorosan kapcsolódnak a közösség kultúrájához és életmódjához, a főzés pedig páratlan eszközt kínál a helyi életmódban való elmélyüléshez. Kiváló program mindazon utazók számára, akik többet szeretnének tudni a balinéz kultúráról, avagy a későbbiekben maguk szeretnék elkészíteni ezeket az ízletes, fűszeres ételeket.
Programleírás
A reggeli óra piaclátogatással indul. Bali piacai korán nyitnak, s remek lehetőséget nyújtanak, hogy a résztvevők megismerkedjenek a balinéz kultúrával és életmóddal. A szakács megismerteti a balinéz ízeket és szokásokat, a helyi húsokat, halakat és más termékeket, segít eligazodni az egyedi alapanyagok megtalálásának útvesztőjében, és természetesen a balinéz stílusú alkudozásba is bepillantást enged! A hagyományos szabadtéri piac bejárása betekintést nyújt abba, hogy a balinéz emberek hogyan közelítenek a főzéshez, és hogyan töltik sokan a napjukat. Ezek a leckék ugyanolyan fontosak, mint a konyhában tanultak. (Fontos: a délutáni tanfolyamnak nem része a piaclátogatás!)
Maga a főzőtanfolyam teljesen gyakorlatias és angol nyelven zajlik, maximum 10 fő részvételével. A résztvevők saját főzőállomást és eszközöket kapnak, s a szakács és asszisztense útmutatásait követve maguk készítik el a menün szereplő összes ételt, melyet közösen fogyasztanak majd el a tanfolyam végén. (Választható menü: hagyományos húsos vagy vegetáriánus.)
Ár
Főzőiskola | Ár / fő |
---|---|
ár / fő | 350 000 IDR |
Az ár tartalmazza
Retúr transzfer ubudi szálláshelyről
Reggeli tanfolyam esetén piaclátogatás
Főzéshez szükséges minden alapanyag és eszköz
Ebéd/vacsora (az elkészített étel formájában)
Egyéb költségek
✚ Transzfer Ubudon kívül eső szálláshelyről
További információk
Indulás: ubudi szálláshelyről 8.30 vagy 15.30
Érkezés: Érkezés: ubudi szálláshelyre 14.00 és 19.30 körül
Választható menü: hagyományos húsos vagy vegetáriánus (foglaláskor jelzendő)